Dag van de Duurzaamheid, Zwolle

Op de dag van de duurzaamheid hebben wij een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers in Zwolle. Deze bijeenkomst vond plaats in samenwerking met Windesheim (hogeschool) en DORZ (Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle). Deze bijeenkomst was georganiseerd in kader van de landelijke dag van de duurzaamheid en onderdeel van een volledig dagprogramma in Zwolle.

Voor de ondernemers hadden we specifiek een symposium georganiseerd, genaamd ‘de duurzame kracht van ondernemen’ met interessante sprekers zoals wethouder en locoburgemeester René de Heer, van de gemeente Zwolle en Bert van Boggelen van de Normaalste Zaak. Na deze inspirerende verhalen konden de deelnemers kiezen uit een viertal workshop op het gebied van social marketing, familiebedrijven, duurzame inzetbaarheid en de grenzen van onze planeet. Meer informatie over het programma vind je hier

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De bijeenkomst vonden wij als organisatoren zeker een succes, we vonden het een inspirerende middag met mooie sprekers en goede workshops. In totaal hadden we zo’n 60 aanmeldingen.

Bekijk hier de overige activiteiten in Zwolle op 10 oktober.