DDJZ-show in Hulst

Op 22 mei jl. speelden 17 ondernemers uit Oost Zeeuws-Vlaanderen de Duurzaam Doe Je-zelf show in de raadzaal van de gemeente Hulst.

Op de stoelen waar normaliter de gemeenteraadsleden hun vergaderingen houden, werd door twee teams enthousiast gediscussieerd over de thema's rond People, Panet, Profit in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De ondernemers waren afkomstig uit alle kernen van de gemeente en actief in allerlei branches. De ondernemers werden geïnformeerd over onderwerpen als energiebesparing, duurzaam inkopen, eerlijke handel, afvalscheiding, subsidies en fiscale wetgeving ter stimulering van MVO.

Switch heeft de show georganiseerd in opdracht van de Millenniumwerkgroep van de gemeente Hulst en Rabobank Hulst, in samenwerking met de ondernemersverenigingen Coöperatieve Ondernemersvereniging Oost Zeeuws-Vlaanderen en OP!Koewacht.

Reacties van andere deelnemers

Willeke Pietersma van De Haarzaak, MVO-prijswinnaar beveelt de Duurzaam Doe Je Zelf-show aan:
"De Duurzaam Doe Je Zelf- show is leerzaam, leuk, maar bovenal een mooie manier om met ondernemers over duurzaamheid te discussiëren."

Peter Janssen, filiaalleider C1000 Hulst: "Duurzaam dat ben je zelf"

ir. M.J.M. de Bakker (Macro), beleidsmedewerker duurzaamheid, klimaatbeleid, energiebesparing, duurzame energie en geluid:
"Een erg leuke en leerzame quiz die je op een luchtige manier aan het denken zet over MVO en duurzaamheid en wat je zelf hieraan kunt doen."

Ellen van Troost, mededirecteur/eigenaar Moveo Training & Advies/ De TrainingFactory:
De Duurzaam doe je Zelf-show laat je als ondernemer in sneltrein vaart kennis maken met de wereld van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het leuke van de show, vind ik dat het zowel de grote als de kleine wereld in beeld brengt. Wat zijn de uitdagingen op mondiaal niveau en wat kan ik als ondernemer doen en als persoon?  De werkvorm is speels en informatief. Een aanrader voor elke ondernemer die aan de slag wil met MVO.”