MVO-excursie Cleanmaster

Op 13 juni jl. was er een bedrijfsbezoek bij Cleanmaster Biolux, MVO-prijswinnaar Goes.  De deelnemers werden ontvangen op Unit 17 van ‘t Gors.

Bjorn Terlingen van Cleanmaster Biolux heeft samen met het 't Gors een minionderneming opgezet. Wekelijks worden schoonmaakartikelen met een bakfiets rondgebracht naar de verschillende locaties van ’t Gors. Sari de Bourgraaf, Unitmanager van ’t Gors verzorgde een informatieve rondleiding en gaf de deelnemers inzicht in de mogelijkheden die er zijn voor samenwerking met het bedrijfsleven.

Björn Terlingen is ambassadeur voor het MVO Loont programma van Switch: “Wij zijn met veel plezier, inzet en innovatie continue bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; dit zit in onze natuur en is voor ons vanaf 1991 vanzelfsprekend. Onze service is gericht op zekerheid en kwaliteit. In onze bedrijfsvoering is dan ook veel aandacht en een optimale balans tussen de drie P' s  People, Planet en Profit."

Waldy van de Wallen van  Claassen, Molenbeek & Partners  beveelt de activiteit aan: ”Ieder mens heeft zijn eigen talent. Mooi om te zien dat Cleanmaster Biolux en ‘t Gors zo'n mooie samenwerking hebben. People en Profit samen in één hand.”

R. van de Hart van Totaalbouw Zeeland: “investeer in de toekomst, daar wordt iedereen beter van. Doet u mee?”