Nieuwe Eerlijke Winkelroute in Eindhoven een feit

Zaterdag 11 mei jl. was het eindelijk zo ver. Switch en Stoere Vrouwen lanceerden de vernieuwde Eerlijke Winkelroute Eindhoven. De bonte stoet startte onder grote belangstelling op de Duurzame Weekmarkt en trok in twee uur door de binnenstad om de Eerlijke Winkelroutes uit te delen aan het winkelend publiek.
De route wijst het winkelend publiek de  weg  langs 24 bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden met een eerlijk(er) aanbod. Dat kunnen fairtrade of biologische producten zijn of tweedehands artikelen. In elk geval producten die bijdragen aan een betere wereld.

Het promotieteam deelde behalve de routes ook nog een toffe tas uit die mensen konden vullen met eerlijke aankopen. Onder het genot van een biologische cupcake en met vele leuke aanbiedingen van de ondernemers in hun tas vervolgden de ‘eerlijke shoppers’ hun weg!
Sinds zaterdag 11 mei is de Eerlijke Winkelroute gratis verkrijgbaar als opvouwbare Z-card bij de deelnemende winkels en de VVV. De Eerlijke Winkelroute Eindhoven is een activiteit van Switch, mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Gemeente Eindhoven. De lancering is een samenwerking tussen Switch en de Stoere Vrouwen.
Voor meer info zie: www.eerlijkwinkelen.nl