Ondernemersavond Kapelle

Ruim 70 ondernemers waren aanwezig op de jaarlijkse ondernemersvond van de gemeente Kapelle.  Na het welkomstwoord van wethouder Jon Herselman, deed iedereen  enthousiast mee met de Duurzaam Doe je Zelf-show onder leiding van Joost Tijssen. Vervolgens werd in vier korte pitches inspiratie geboden van voorbeelden van duurzaam ondernemen. Tenslotte vond de ondertekening plaats van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) contract met betrekking tot het bedrijventerrein  Smokkelhoek.

Joost de Maat, directeur van 2W logistiek blikt terug: “Tijdens de Duurzaam Doe Je Zelf Show word je weer eens geconfronteerd waar je MVO allemaal in terug kunt vinden. Niet alleen over duurzaam inkopen of energiebesparing, maar er zijn zoveel meer zaken die van toepassing zijn op MVO. Heel interessant."

Consultant & Interim Manager Kwaliteitzorg at KTBA:
"Een leuke avond die verrassend leerzaam was met direct eenvoudig toepasbare tips, zeker de moeite waard! Vooral de computer uit ipv in slaapstand of wachten tot deze zelf uit gaat, zal zeker gaan schelen."

Mechiel Verkuil, Specialist Verzekeren, Rabobank Oosterschelde:
"De quiz vond ik leuk om te doen, ondanks dat ik veel antwoorden wel wist heb ik ook nieuwe dingen geleerd! Bij Rabobank staat MVO ook prominent op de agenda: Het gaat er om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. En dat is natuurlijk de coöperatieve gedachte ten voeten uit!"