Uitreiking MVO-prijs Groot Rotterdam

Afgelopen vrijdagavond 14 december werd de MVO-prijs groot Rotterdam door Yes We Care uitgereikt.

Wethouder Jeannette Baljeu overhandigde namens de vijfkoppige jury van de MVO-prijs Groot Rotterdam de prestigieuze prijs aan trotse winnaar Breijer Bouw & Installatie.

De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen gevestigd in Groot Rotterdam, die succesvol zijn door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Via deze tweejaarlijkse prijs komt hun MVO-beleid beter in beeld. Tevens kunnen zij andere bedrijven inspireren. Maar liefst 42 bedrijven waren genomineerd voor de MVO-prijs. Afgelopen vrijdag werden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Elektrisch Vervoerscentrum Rotterdam, in aanwezigheid van 200 aanwezigen uit het Rotterdamse bedrijfsleven.

Pieter Jan van Hooijdonk, algemeen directeur van Breijer Bouw & Installatie, ontving uit handen van wethouder Jeannette Baljeu de eerste prijs voor het MVO-beleid. In het bijzonder de ketenverantwoordelijkheid werd genoemd als speerpunt voor de winst. Theo Pronk van biologische slagerij De Groene Weg ontving de Runner Up award vanwege de goede MVO inspanningen. De overige finalisten, Joulz, Detaned Groep en WAAR Rotterdam, werden geprezen voor hun zeer goede inzet.