Harrie Evers

Harrie Evers is oprichter en directeur van Normteq, een onderneming die duurzame innovatieve oplossingen voor de bouw en vastgoed ontwikkelt.

Vernieuwen en refitten van oude gebouwen zijn belangrijke kerncompetenties van Normteq, en daar zijn ze heel goed in. Door revolutionaire totaaloplossingen te bieden die uitgaan van duurzaam innovatief renoveren van gebouwen wordt geld, materiaal en energie bespaart. “Duurzaam is als de constructie kan blijven staan, en de inbouw, gevels, balkons vernieuwd kunnen worden.”

Normteq besteedt veel aandacht aan de 3 Ps. Met haar duurzame innovaties maakt zij profit, zonder de mens uit het oog te verliezen. De producten van Normteq verhogen de energiezuinigheid, levensduur en comfort van wooneenheden. Bewoners hoeven niet te verhuizen, maar komen na een renovatie thuis in een nieuwe, ruime en comfortabele woning.

Harrie, duurzaam ondernemer van het eerste uur, gelooft sterk in het samengaan van ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. “Wat kan ik doen voor de maatschappij, en hoe kan ik die vertaalslag maken voor de onderneming? Mijn taak in het grote geheel is zorg dragen voor de eerste basisbehoefte; onderdak. Dat is waar ik goed in ben.”

Meer informatie over Normteq en haar duurzame innovaties is te vinden op www.normteq.nl.