Ambassadeurs regio zuid

Brabant

“Betrokkenheid van onze mensen is voor ons erg belangrijk. Wij vervoeren veel kwetsbare producten en dat vraagt om extra zorg van onze mensen. Wij willen goed zijn voor onze mensen en tegelijkertijd een concurrentievoordeel creëren.” 

Peter Simmer, directeur van Mercuur Smart Logistics.
Lees meer..

"De uitdaging zit in het re-integreren en begeleiden van mensen die daardoor weer deel uit gaan maken van de maatschappij. "
Etiënne Luijten is oprichter en directeur van I&L Logistiek.
Lees meer..

“De overstap naar duurzame UTZ certificeerde cacao is beter voor de cacaoboeren en voor ons.”
Susan de Visser is MVO-coördinator bij Delicia een ambitieus Tilburgs bedrijf die chocoladehagel en -vlokken, gekleurde hagel, gecoate producten en krokante muesli produceert.
Lees meer..

Limburg

“Maatschappelijk en sociaal ondernemen vinden  wij bij Biobites de normaalste zaak van de wereld”
Simone van der Heide, eigenaar van Biobites in Landgraaf.
Lees meer

“Wij geloven erin dat het altijd beter kan; beter op gebied van kwaliteit, duurzaamheid, onderhoud en energiebesparing met daarbij de mens als centrale spil en innovator”.
Wil Helwig is directeur/mede-eigenaar van Helwig Timmerfabriek BV te Geleen en met zijn bedrijf winnaar van de MVO prijs Sittard- Geleen 2011-2012.
Lees meer..

Zeeland

“MVO denken is de rode draad door onze groene onderneming!”
Björn Terlingen is directeur / mede-eigenaar van Cleanmaster Biolux te Goes en ontving onlangs de MVO-prijs 2011/2012.
Lees meer..

Deel uw MVO ambities.
Wilt u ook uw MVO ambities delen en zo andere ondernemers inspireren? Word dan ambassadeur van MVO Loont. Beschrijf dan in maximaal 300 woorden waarom u het belangrijk vindt dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waarin onderscheidt uw onderneming zich van collega-ondernemers op het gebied van MVO? Kunt u ook aangeven hoe u de balans zoekt tussen de drie P's (people, planet, profit) in uw bedrijfsvoering? Mail uw tekst naar Pascal Elegeert. Om eenheid in de aangeboden teksten te krijgen wordt uw bijdrage geredigeerd.