Björn Terlingen

“MVO denken is de rode draad door onze groene onderneming!”

Björn Terlingen is directeur / mede-eigenaar van Cleanmaster Biolux te Goes en ontving onlangs de MVO-prijs 2011/2012.   De jury noemde Cleanmaster Biolux - de groothandel totale bedrijfshygiene in o.a. ecologische reinigingsmiddelen en papierproducten -:  ' een parel in het Zeeuwse bedrijfsleven ' en ' een voorbeeld voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen '.

"Wij zijn met veel plezier, inzet en innovatie continue bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; dit zit in onze natuur en is voor ons vanaf 1991 vanzelfsprekend. Onze service is gericht op zekerheid en kwaliteit. In onze bedrijfsvoering is dan ook veel aandacht en een optimale balans tussen de drie P' s : People, Planet en Profit. Zo hebben wij samen met Stichting Gors een zeer succesvol project gestart dat mensen met een beperking (al noemen wij deze personen liever mensen met mogelijkheden) volwaardige arbeidsmogelijkheden biedt. Wij besteden zeer serieuze aandacht aan de milieuaspecten van onze bedrijfsvoering en producten. Het is leuk ons bedrijf zo slim en efficiënt mogelijk te organiseren, zodat op veel fronten het milieu bespaard wordt. Door deze vorm van ondernemen slagen wij in een financieel gezonde en groeiende exploitatie. Ons uitgangspunt 'eerlijk duurt het langst' levert de klant en Cleanmaster Biolux onder de streep geld op !

Wij geloven in en vertrouwen op langdurige klantenrelaties en denken graag mee met en voor de klant. Dit is een heel belangrijk onderdeel van MVO. Snel geld verdienen is nooit onze strategie geweest. Efficiënt zaken doen staat bij ons voorop!  MVO ondernemen is ook continu op zoek zijn naar verbeteringen en proberen het meest duurzame product te verkrijgen. MVO denken is daarom de rode draad door onze groene onderneming!"

Meer informatie over het MVO-beleid van Cleanmaster Biolux vindt u op hun website.